ЕУ Вести

ПРЕГОВАРАЧКИ ПОГЛАВЈА

 
Бојан Маричиќ

Заменик претседател на Владата за европски прашања

Секој упад и злоупотреба на веб страницата на СЕП е казнив по член 251 од КЗ на Република Северна Македонија.
© 2023 СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА
Сите права се задржани.
 
ПОЛИТИКА ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)
Со кликање на копчето "Ги прифаќам сите колачиња" или со продолжување на користење на веб-страната, се согласувате да ги зачуваме сите колачиња („cookies“)
за да го подобриме Вашето корисничко искуство преку анализа на употребата на веб-страната, подобрување на навигацијата и прикажување на релевантна содржина.
За повеќе информации проверете на Политика за колачиња.