Новости

Галерија

Новости
Средба Маричиќ - Бомгартнер: Поддршката од Франција за евроинтеграцијата на државата е цврста заложба за продолжување на процесот
Маричиќ средба со Маида Горчевиќ: Соработката на регионот и реализацијата на Планот за раст за Западен Балкан е можност за забрзување на процесот на евроинтеграција
Маричиќ: Европската интеграција на Северна Македонија е важен стратешки план и приоритет за државата и за сите граѓани во неа
Маричиќ: Евроинтеграцијата е премногу важна цел за да се потклекне пред предизвиците
Маричиќ: Нашата свест за одржливост и грижа за околината е вредност на сите вработени во Секретаријатот за европски прашања
Маричиќ во посета на Ј.Х.Песталоци: Образовните програми и мобилност обезбедени од ЕУ вложуваат во нашите млади
Маричиќ во Рома Рок Скул: Вмрежувањето со врсниците даваат дополнителна мотивација за европеизација, со бројни придобивки за сите млади и амбициозни талентирани уметници кај нас