Новости

Галерија

Новости
Маричиќ: Нашите граѓани сега се повеќе поврзани со ЕУ и со регионот, паѓаат трошоците за граѓаните за телекомуникациските услуги
Маричиќ од Битола: Нашата цел е да ги задржиме нашите образовани кадри и млади луѓе дома, во Северна Македонија, со стекнато знаење од европските образовни институции
Маричиќ: Македонскиот јазик е засекогаш вграден во мозаикот на европските јазици, а ние никогаш нема да се откажеме од нашата европска иднина
Информативен настан на програмата за територијална соработка ИНТЕРЕГ Европа
Маричиќ: Забрзаниот пристап на државата во ЕУ е од клучно значење за регионот и за сите граѓани на Северна Македонија
Маричиќ: Најдобра опција за стабилност и прогрес на државата е влезот во ЕУ, за сите млади и за сите македонски граѓани
Интегрална изјава на Првиот заменик претседател на Владата за европски прашања Бојан Маричиќ