Новости

Галерија

Новости
МАРИЧИЌ - КОПМАН ОД БРИСЕЛ: Планот за раст е сигурна водилка до придобивките од евроинтеграцијата на Северна Македонија
МАРИЧИЌ ОД ЗАТВОРАЊЕТО НА СКРИНИНГ ПРОЦЕСОТ: Сега е вистинско време за евроинтергација, одложувањето на процесите е губење скапоцено време
МАРИЧИЌ ОД БРИСЕЛ, СОСТАНОК СО WBIF: Планот за раст го гледаме како финансиска, но и политичка инвестиција за побрзо вклучување на Северна Македонија во ЕУ
МАРИЧИЌ И ОСМАНИ ОД БРИСЕЛ: Искористувањето на позитивниот моментум за проширување во ЕУ е шанса која Северна Македонија не смее да ја пропушти
Абдиу-Халили:Скринингот завршни. Спремни сме за отварање на кластерите и продолжување на реформскиот процес
Маричиќ-Шинас: Европското семејство дава силна поддршка за следните чекори на Северна Македонија
МАРИЧИЌ ОД БРИСЕЛ, БРИФИНГ СО КОЕЛА: „Повеќе придобивки за сите граѓани на Северна Македонија, со реформите кои се подготвуваат на патот кон ЕУ“