Новости

Галерија

Новости
Маричиќ во посета на Ј.Х.Песталоци: Образовните програми и мобилност обезбедени од ЕУ вложуваат во нашите млади
Маричиќ во Рома Рок Скул: Вмрежувањето со врсниците даваат дополнителна мотивација за европеизација, со бројни придобивки за сите млади и амбициозни талентирани уметници кај нас
Втор состанок на ИПА мониторинг комитет
Маричиќ: Нашите граѓани сега се повеќе поврзани со ЕУ и со регионот, паѓаат трошоците за граѓаните за телекомуникациските услуги
Маричиќ од Битола: Нашата цел е да ги задржиме нашите образовани кадри и млади луѓе дома, во Северна Македонија, со стекнато знаење од европските образовни институции
Маричиќ: Македонскиот јазик е засекогаш вграден во мозаикот на европските јазици, а ние никогаш нема да се откажеме од нашата европска иднина
Информативен настан на програмата за територијална соработка ИНТЕРЕГ Европа