Новости

Галерија

Новости
Маричиќ од ТАИЕКС во Белград: Споделувањето на искуствата и меѓусебната поддршка на земјите кандидати за забрзано пристапување во ЕУ се темелни вредности за успешна интеграција
Маричиќ на работилницата на ТАИЕКС во Белград, Србија: Модернизацијата и унапредувањето на државата и јавната администрација се гледаат како основа на целиот јавен сектор од кој зависат процесите и развојот во секое демократско општество
Маричиќ на МЕФ2024: Поврзувањето на регионот преку Берлинскиот процес е основа за креирањето на вистинските енергетски политики
Започна оценската мисија за имплементација на заедничкиот акционен план на Западен Балкан
Средба Маричиќ со Јанос Бока: Европската интеграција на Северна Македонија мора да продолжи со превземање на одговорноста и обврските на патот кон ЕУ
Средба Маричиќ - Бомгартнер: Поддршката од Франција за евроинтеграцијата на државата е цврста заложба за продолжување на процесот
Маричиќ средба со Маида Горчевиќ: Соработката на регионот и реализацијата на Планот за раст за Западен Балкан е можност за забрзување на процесот на евроинтеграција