ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
EU talks
ОЧЕКУВАЊА, ПРЕДИЗВИЦИ И СЛЕДНИ ЧЕКОРИ ВО ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ 03 ноември 2015

 

Во пресрет на објавувањето на овогодинешната Стратегија за проширување и Извештајот за напредок на Република Македонија, од страна на Европската комисија, Секретаријатот за европски прашања, ве поканува на дебата на тема: „Очекувања, предизвици и следни чекори во евроинтеграциите“, како дел од започнатиот дебатен циклус “ЕУ Разговори“.

Дебатата ќе се одржи на 03 ноември 2015 г. (вторник), со почеток во 10-11.30 часот, во просториите на Секретаријатот за европски прашања - СЕП. (Кеј Димитар Влахов бр.4, позади Хотел Стоун Бриџ).

Дебатата е од отворен карактер за сите граѓански организации кои имаат пополнето формулар за регистрација на веб страницата на СЕП.

http://www.sep.gov.mk/content/?id=706#.VjM-8dKrTGg

Сподели ја содржината!
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.