ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Повик до граѓанските организации
ПОВИК ДО ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Почитувани,

Согласно заложбата на Владата на Република Македонија за поголема транспарентност во својата работа и потесна соработка со граѓанскиот сектор, Секретаријатот за европски прашања е во постапка на ревизија и ажурирање на контакт листата на невладините организации.


Ги повикуваме сите граѓански организации во Република Македонија кои работат на теми во области поврзани со евро-интегративните процеси, ја следат и мониторираат ВРМ во спроведувањето на реформски политики, но и се заинтересирани да учествуваат во дискусии/дебати/консултации организирани од страна на Секретаријатот за европски прашања, како и во следење на објаснувачките состаноци за поглавјата од правото на ЕУ да го пополнат формуларот достапен на линкот:
Овде можете се пријавите


Напомена: При пријавувањето ве молиме задолжително да го наведете конкретното поглавје/а во кои сте активни и за кои имате интерес.


Пријавата за интерес ги содржи следните податоци:

• Точен назив на организацијата:

• Адреса на седиштето:

·   Генерички е-маил и телефон на организацијата:

• Веб страница;

• Одговорно лице/Лице за контакт;

• Област/и (поглавје/а) во кое е активна организацијата;

·   Е-маил на лице кое го покрива поглавјето


Напомена: За секоја настаната измена во Вашите податоци, молиме да бидеме навремено известени. 

Сподели ја содржината!
Повик до граѓанските организации
ПОВИК ДО ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.