Новости

Галерија

Новости
Учество на вицепремиерот Димитров на Скопскиот економски форум
Средба на вицепремиерот Димитров со португалската амбасадорка Марија Вирџинија Мендес да Силва Пина
Димитров на Самитот за Западен Балкан во Виена: Крајно време е за добри вести и прогрес по европскиот пат за целиот регион​
Вицепремиерот Димитров на виртуелна средба со младите организирана од Американското катче
Телефонски разговор на вицепремиерот Димитров со Дерек Шоле, Советникот на Стејт департментот и висок политички советник на државниот секретар Блинкен
Вицепремиерот Димитров на Националниот совет за европска интеграција: „Ние сме веројатно најдобро подготвената земја за почеток на пристапните преговори, за отстранување на пречките потребно ни е квалитетно и одржливо решение кое не навлегува во нашите идентитетски обележја“
Проштална средба на вицепремиерот Димитров со австралиската амбасадорка Стјуарт