Новости

Новости
Единаесетти состанок на Специјалната група за реформа на јавната администрација (СГ РЈА) помеѓу Европската комисија и Северна Македонија
Прес-конференција на вицепремиерот Димитров и потпишување на меморандум со Естонскиот центар за меѓународен развој
Димитров по повод трилатералниот проект со САД и Естонија: „Дигитализацијата е мултипликатор на промените и општествениот развој, предуслов за европеизација во клучните области“
Димитров претседаваше со 6-от состанок на Секторскиот мониторинг комитет за транспорт, животна средина и климатска акција
Средба на вицепремиерот Димитров со естонски експерти за официјален почеток на проектот за поддршка на дигитализација
Прес-конференција за примопредавање на јапонска донација за поддршка на Националната опера и балет
Средба на Димитров со претставници на Европската комисија, надлежни за проширувањето со Западен Балкан