BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
16:27, Monday, April 18, 2016

Si rezultat i bashkëpunimit , që vijoi pas nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim muajin e kaluar mes Sekretariatit për Çështje Evropiane dhe Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë, Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Arbër Ademi, bashkë me paraardhësin e tij Zëvendëskryeministrin Fatmir Besimi realizuan takim pune me Kryetarin e ASHAM-së, Akademik Taki Fiti në lidhje me organizimin e Konferencës “Maqedonia drejt Bashkimi Evropian 2020 – Përvojat, sfidat dhe perspektivat“ e cila duhet të realizohet me 06 maj 2016 në hapësirat e ASHAM-së.

Share!
Lajme
OSMANI: Ndihma e Polonisë në një linjë me fazën e dytë të lehtësimit të masave
OSMANI: NDIHMË NË KOHË DHE MIRË E TARGETUAR
Osmani për vizitë në Shtabin e krizës në Strugë dhe takim me përfaqësuesit e bashkësive me të mëdha fetare të rajonit
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani mbajti pres-konferencë për shpërndarjen e ndihmës së huaj lidhur me ballafaqimin me KOVID 19
Video konferencë takim Osmani – Danielson
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.