BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Ambasadorin Orav
13:51, Monday, April 18, 2016

Sot Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane Dr. Arbër Ademi realizoi takimin e parë me shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë, Ambasadorin z. Aivo Orav.

Gjatë takimit, Zëvendëskryeministri Ademi dhe Ambasadori Orav diskutuan për ngjarjet aktuale politike në vend, në veçanti për ngjarjet e ditëve të fundit, ku u theksua rëndësia që në periudhën e ardhshme të ndërmerren hapa në drejtim të përmbushjes së plotë të detyrimeve nga marrëveshja Politike dhe sigurimit të kushteve për realizimin e zgjedhjeve demokratike dhe të besueshme.

Bashkëbiseduesit theks të veçantë i kushtuan edhe detyrimeve nga Reformat Urgjente Prioritare, me qëllim që përqendrimi të ruhet tek këto aktivitete të cilat janë kyçe për perspektivën Euro –Atlantike të vendit.

Në fund, Zëvendëskryeministri Ademi edhe një herë potencoi rëndësinë e orientimit të përhershëm të vendit duke theksuar nevojën që të gjithë faktorët relevant në vend të kontribuojnë me dialog për tejkalimin e sfidës politike me të cilën ballafaqohemi.

Share!
Lajme
Kumtesë rreth Regjistrimit të projekteve në përputhje me masat preventive për mbrojtje nga COVID-19
Masa preventive të SÇE-së për mbrojtje të të punësuarve nga COVID - 19
OSMANI: KEMI INTERES TË PËRBASHKËT TË SIGUROJMË PERSPEKTIVA EVROPIANE PËR GJITHË RAJONIN
OSMANI: REALIZOHET INICIATIVA E ITALISË PËR KTHIM TË SHPEJTË TË INTEGRIMEVE EURO- ATLANTIKE NË AGJENDËN E BE-së
OSMANI: MENDOJ QË KRYESIMI I KROACISË ME BE-në DO TË JETË HISTORIKE PËR NE
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.