BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Sekretarja shtetërore në Sekretariatin për Çështje Evropiane Ana Blazheska për vizitë zyrtare në Beograd, Republika e Serbisë
15:55, Friday, April 08, 2016

Në kuadër të vizitës së saj Sekretarja shtetërore realizoi takime me Tanja Mishçeviq, shefe e ekipit negociues në Republikën e Serbisë me Bashkimin Evropian dhe Ksenija Milenkoviq, Drejtore e Zyrës për Integrime Evropiane të Republikës së Serbisë.

Në takime u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve si dhe këmbim i informacioneve dhe përvojave në procesin negociues. Marrëdhëniet e mira tradicionale si dhe politika aktive, bashkëpunimi ekonomik dhe sektorial mes Republikës së Serbisë dhe Republikës së Maqedonisë, gjithashtu ishin pjesë e bisedave në takimet e realizuara.

Në kuadër të takimeve u diskutuan edhe numri i madh i mundësive për realizimin e bashkëpunimit të ndërsjellë mes instrumenteve te BE-së dhe shfrytëzimit të fondeve të cilat janë vënë në dispozicion për dy vendet.

Në fund të bisedimeve u potencua se të dy vendet do të mbeten të përkushtuara në zhvillimin e marrëdhënieve të mira ndërfqinjësore.

Share!
Lajme
OSMANI: Ndihma e Polonisë në një linjë me fazën e dytë të lehtësimit të masave
OSMANI: NDIHMË NË KOHË DHE MIRË E TARGETUAR
Osmani për vizitë në Shtabin e krizës në Strugë dhe takim me përfaqësuesit e bashkësive me të mëdha fetare të rajonit
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani mbajti pres-konferencë për shpërndarjen e ndihmës së huaj lidhur me ballafaqimin me KOVID 19
Video konferencë takim Osmani – Danielson
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.