BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Arbër Ademi oficialisht morri detyrën në resorin eurointegrime nga Fatmir Besimi
13:00, Friday, April 08, 2016

Zëvendëskryetari i sapoemëruar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Arbër Ademi sot oficialisht morri detyrën nga paraardhësi i tij Fatmir Besimi.

Besimi në dorëzim pranim të detyrës njoftoi Ademin me projektet e ardhshme të Sekretariatit, si dhe me fushëveprimin e punës dhe i dëshiroi të vazhdim të suksesshëm në rrugën drejt integrimeve evropiane të vendit, duke theksuar nevojën e vazhdimësisë në punën për realizimin e qëllimeve strategjike në këtë fushë.

Zëvendëskryeministri i ri Ademi është doktor i shkencave juridike në fakultetin e drejtësisë në Tiranë, ka përvojë të pasur shkencor dhe është i angazhuar në fushën e drejtësisë, pas tij qëndron një numër i madh i pjesëmarrjeve në konferenca ndërkombëtare si dhe numër i madh i punimeve shkencore të botuara në revista shkencore ndërkombëtare.

Share!
Lajme
OSMANI: Ndihma e Polonisë në një linjë me fazën e dytë të lehtësimit të masave
OSMANI: NDIHMË NË KOHË DHE MIRË E TARGETUAR
Osmani për vizitë në Shtabin e krizës në Strugë dhe takim me përfaqësuesit e bashkësive me të mëdha fetare të rajonit
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani mbajti pres-konferencë për shpërndarjen e ndihmës së huaj lidhur me ballafaqimin me KOVID 19
Video konferencë takim Osmani – Danielson
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.