BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Sekretarja shtetërore për Çështje Evropiane Ana Blazheska në vizitë pune në Poloni
17:36, Friday, March 04, 2016

Sekretarja shtetërore për Çështje Evropiane realizoi takim pune në Poloni. Në kuadër të vizitës në Poloni, sekretarja shtetërore Blazheska realizoi takim edhe me z-nj Katazhina Kacperçiq, zëvendës ministër në Ministrinë për punë të jashtme të Polonisë. Në takim u diskutua progresi i Maqedonisë në procesin euroitegrues, si dhe gjendjen aktuale në lidhje me krizën e migrantëve.

Sot Blazheska realizoi takim me drejtorin e Drejtorisë për Çështje Evropiane në Ministrinë për zhvillim në Poloni, Malgozhata Venerska – Kraps. Në takim u shkëmbyen mendime për thellimin e bashkëpunimit mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Polonisë, në veçanti në lidhje me shfrytëzimin e fondeve Evropiane.

Gjatë vizitës së saj në Poloni, sekretarja shtetërore Blazheska kishte realizoi ligjërata para studentëve në universitetin Natolin në Varshavë.

Share!
Lajme
Takim i Dimitrovit me këshilltarin e Merkelit: Mbajtja e konferencës së parë ndërkombëtare gjatë kohës së Presidencës Gjermane do të jetë nxitje e madhe për të ecur në fazën thelbësore nga rruga drejt antarësimit në BE
ZKQ Dimitrov në Berlin në takim me këshilltarin për politikë të jashtme të kryetarit Shtajnmer, Bager
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.