BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Besimi me ambasadoren e Mbretërisë së Belgjikës z-nja Anik Van Kalster
13:15, Tuesday, February 09, 2016

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për Çështje Evropiane dr. Fatmir Besimi, sot realizoi takim me ambasadoren e Mbretërisë së Belgjikës z-nja Anik Van Kalster me qendër në Sofje.

Në takim Zëvendëskryeministri Besimi falënderoi për mbështetjen të cilën Republika e Maqedonisë e merr nga ana e Belgjikës në procesin e integrimeve Evropiane për vendin tonë dhe rajonin.

Gjatë bisedimeve veçmas u theksuan aktivitetet të cilat merren për zbatimin e reformave kyçë nga agjenda Evropiane për vendin, me fokus të veçantë në pjesën e pavarësimit të gjyqësisë, reformave zgjedhore, marrëdhëniet fqinjësore, liria e shprehjes dhe mediat si dhe implementimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, ndërkaq veçmas u potencua edhe rëndësia e plotësimit të detyrimeve të marrëveshjes politike.

Në fund të takimit u theksua edhe bashkëpunimi në fushat e interesit të përbashkët me fokus të veçantë marrëdhëniet bilaterale e cila do te vazhdoj më tej me intensitet më të madh.

Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.