BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
U mbajtë NPPA seminari i revizionit 10 i NPPA
15:22, Wednesday, December 09, 2015

 Sekretariati për çështje evropiane në bashkëpunim me shoqërin gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar GIZ organizoi seminar kushtuar ciklit të 10 të revizionit te NPAA.Në seminar morën pjesë rreth 140 përfaqësues prej ministrive relevante dhe institucioneve tjera në periudh prej 1deri më 4 dhjetor 2015 në Ohër.

Fjalim hyrës para anëtarëve të pranishëm të NPPA, grupet punuese,përfaqësues të të gjithave ministrive dhe institucioneve të cilat janë kyqyr ne process,kishte edhe sekretari Shtetëror në Sekretariatin për çështje evropiane Ana Bllazhevska.

NPPA përfaqëson një kuadër të vetëm planifikimi, monotorimi, raportim dhe menaxhim me procesin e integrimeve evropiane.Vetem si kuadër integrale e strukturave dhe proceseve,mundë ta mbajë vazhdimësin e procesit,dhe të mbaj kapacitetin e strukturave kordinuese.Këtu bëhen rrjet prioritet e BE-së me prioritet tona nacionale.NPPA është vizion I përbashkët I administratës në të gjitha nivelet,dhe plan I përbashkët për arritjen në integrime.

Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.