BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Vizitë e nxënësve në Sekretariatin për Çështje Evropiane
12:58, Friday, February 27, 2015

Sekretariati për Çështje Evropiane sot ishte nikoqir i një grupi nxënësish nga Quality Schools International. Bëhet fjalë për nxënës të moshës prej 11 deri 17 vjeçare nga vende të ndryshme, të cilët me familjet e tyre jetojnë në Maqedoni.

Gjatë vizitës së tyre në SÇE, nxënësit u takuan me Zëvendëskryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për Çështje Evropiane Dr. Fatmir Besimi, ku patën mundësinë të diskutojnë për aspiratat evropiane të Republikës së Maqedonisë, rëndësinë dhe sfidat me të cilat ballafaqohet vendi në procesin e integrimit si dhe për çështje të tjera me interes për ta.

“Diversiteti në këtë grup dhe lidhshmëria juaj me Maqedoninë do të kontribuojë në përforcimin e marrëdhënies tuaj me vendin tonë gjë që do tu bëjë ambasadorë të ardhshëm të Republikës së Maqedonisë” u tha Zëvendëskryeministri Besimi nxënësve në takim.

Pas përfundimit të takimit nxënësit kishin mundësinë që ti vizitojnë zyrat e SÇE-së e njëherësh edhe të njihen me punën e sektorëve të Sekretariatit.

Share!
Lajme
ZKQ Dimitrov në takim me Sekretaren Gjenerale të KBR,Bregu: Që bashkëpunimi rajonal të jetë i suksesshëm, vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të jenë bartësit e vendimeve dhe të përgjegjësive"
ZKQ Dimitrov: "Metodologjia e re për aderim mundëson një proces negociues më dinamik dhe thelbësor. Qëllimi ynë është që atë ta shfrytëzojmë plotësisht"
Zëvendës kryeministri i Qeverisë Dimitrov: "Në këtë kohë kyce në procesin e integrimit në BE, është e rëndësisë së jashtëzakonshme mbështetja nga partnerët tanë bilateral"
Dimitrov: Nga Greqia presim mbështetje dhe ndihmë në rrugën evropiane
ZKQ Dimitrov në takim me udhëheqësin e Odës Ekonomike të Maqedonisë "Vendosja e bashkëpunimit me Odën Ekonomike të Maqedonisë dhe komunitetin e biznesit është një nga shtyllat mbi të cilat do të mbështetet suksesi i negociatave."
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.