BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: EDHE MË TEJ PRESIM MBËSHTETJE TË FUQISHME NGA SLLOVENIA PËR INTEGRIMET EVROPIANE
15:20, Tuesday, July 21, 2020

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, në Sekretariatin për Çështje Evropiane mbajti takim me Ambasadorin e Sllovenisë në vend, Milan Jazbec, me rastin e përfundimit të mandatit të tij.

Zëvendëskryeministri Osmani shprehu mirënjohje të thellë për mbështetjen dhe angazhimin e përgjithshëm të Ambasadorit Jazbec gjatë kohës së mandatit të tij, duke përfshirë mbështetjen të cilën e siguroi Republika e Sllovenisë për vendin tonë për ballafaqimin e suksesshëm me pandeminë e shkaktuar nga COVID19.

Sllovenia është njëra nga mbështetësit dhe aleati ynë më i afërt në përpjekjet tona për integrim në BE, dhe sinqerisht shpresoj se e njëjta do të vazhdojë edhe më tej posaçërisht në gjysmën e dytë të vitit 2021, kur Sllovenia do të kryesojë me Këshillin e BE-së në drejtim të avancimit të negociatave aderuese- theksoi Osmani.

Në këtë rast ai u falënderua edhe për mbështetjen e pa rezervë nga Republika e Sllovenisë për anëtarësimin tonë me NATO Aleancë në veçanti që Sllovenia ishte vendi i dytë Kuvendi i së cilës ratifikoi Protokollin aderues për anëtarësimin e vendit tonë në NATO, si dhe shprehu kënaqësi që pikërisht gjatë kohës së mandatit të tij vendi ynë u bë anëtari i 30 i NATO-s.
Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.