BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Donacioni nga Republika e Estonisë si mbështetje për ballafaqim me pandeminë të shkaktuar nga COVID-19 arriti në vend.
17:26, Tuesday, June 09, 2020

Sekretariati për Çështje Evropiane, si institucion i cili koordinon ndihmën e huaj  në vend, sot pranoi donacion të cilin e siguroi Ministria e Punëve të Jashtme të Estonisë, dhe e njëjta u dorëzuar në depot e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

 

Donacioni i cili përbëhet prej dezinfektuesve për duar, për sipërfaqe, dyshekë, batanije dhe shtroja, është dedikuar për institucionet në vend,  në mënyrë që më lehtë të tejkalohen pasojat e shkaktuara nga KOVID 19, si dhe për parandalimin e përhapjes së infeksionit.

 

Sekretariati për Çështje Evropiane, si institucion përgjegjës për koordinim të ndihmës së huaj, shprehi falënderim deri tek Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Estonisë, por edhe tek i gjithë populli estonez për ndihmën e dhënë në këtë kohë të vështirë kur të gjithë janë të ballafaquar me pandeminë globale të shkaktuar nga COVID 19, duke demonstruar në vepër solidaritetin si vlerë më të rëndësishme evropiane.
Share!
Lajme
Takim i Dimitrovit me këshilltarin e Merkelit: Mbajtja e konferencës së parë ndërkombëtare gjatë kohës së Presidencës Gjermane do të jetë nxitje e madhe për të ecur në fazën thelbësore nga rruga drejt antarësimit në BE
ZKQ Dimitrov në Berlin në takim me këshilltarin për politikë të jashtme të kryetarit Shtajnmer, Bager
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.