BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Takim i Besimit me ambasadorin e ri të Britanisë së Madhe, SH.T. Çarls Garet
10:29, Friday, June 06, 2014

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për çështje Evropiane Dr. Fatmir Besimi sot realizoi takim me ambasadorin e tit ë Britanisë së Madhe në Republikën e Maqedonisë, SH.T. Çarls Garet.

Duke i uruar sukses në mandatin e ri, Besimi bisedoi për bashkëpunimin bilateral mes dy vendeve dhe në këtë drejtim edhe për mundësitë për vazhdimin dhe për thellimin e saj.

Zëvendëskryeministri Besimi në takim theksoi rëndësinë e mbështetjes së Mbretërisë së Bashkuar për Republikën e Maqedonisë në procesin e aderimit në Bashkimin Evropian.

Mes të tjerash, në takim u bisedua për bashkëpunimin miqësor mes dy vendeve edhe në fusha të tjera siç janë Fondet Evropiane, për të cilat ndihma eksperte e Britanisë së Madhe është me shuam rëndësi për Republikën e Maqedonisë.

Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.