BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Besimi në vizitë në Republikën e Sllovenisë: Mbështetje e hapur dhe e fortë e Sllovenisë për Maqedoninë para Samitit të BE-së
16:03, Thursday, December 05, 2013

Zëvendës Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për cështje Evropiane Dr. Fatmir Besimi, sot qëndron në vizitë njëditore në Republikën e Sllovenisë.

Gjatë vizitës zëvendës Kryeministri Besimi u takua me zëvendës Kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Slovenisë dhe Ministër i Punëve të jashtme Z. Karl Erjavec, me sekretarin shtetëror në Ministrinë Slovene të Punëve të Jashtme Z. Igor Sencar si dhe me përfaqësues të Komitetit për Cështje Evropiane në Parlamentin e Republikës së Sllovenisë.

Në takimin më zëvendës Kryeministrin e Qeverisë dhe Ministër i Punëve të jashtme Z. Erjavec u bisedua për përvojën e Slovenisë në aderimin e saj në Bashkimin Evropian dhe për mundësitë si ajo përvojë të përcilelt në Republikën e Maqedonisë.

Zëvendës Kryeministri Besimi informoi për aktivitetet dhe përpjekjet e Maqedonisë për përmbushjen e reformave të nevojshme dhe përmbushjen e rekomandimeve nga Raporti i Komisionit Evropian para Samitit të Komisionit në Dhjetor.
 

Share!
Lajme
Takim i Dimitrovit me këshilltarin e Merkelit: Mbajtja e konferencës së parë ndërkombëtare gjatë kohës së Presidencës Gjermane do të jetë nxitje e madhe për të ecur në fazën thelbësore nga rruga drejt antarësimit në BE
ZKQ Dimitrov në Berlin në takim me këshilltarin për politikë të jashtme të kryetarit Shtajnmer, Bager
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.