BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Takim i Zëvendëskryeministrit Osmani me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg
18:40, Monday, June 12, 2017
Në takim u diskutua për sundimin e ligjit, përforcimin e shoqërisë ndëretnike dhe marrëdhënieve të mira fqinjësore të cilat janë thelbësore për progress të mëtejshëm. U theksua se është i rëndësishëm fokusi në agjendën reformuese dhe sigurimi i stabilitetit politik qe do paraqesë një përfitim për të gjithë qytetarët dhe aspiratat euroatlantike te vendit. Edhe një here u konfirmua kontributi dhe rëndësia e trupave të Republikës së Maqedonisë në Afganistan, si vendi i katër në bazë të kontributit për kokë banori. Maqedonia është një partner i deshmuar i NATO-s dhe jep kontributin e saj në operacionet e NATO-së që nga viti 2002, ndersa si një anëtar i Aleancës do të mund të japë mbështetje edhe më të madhe. Në Republikën e Maqedonisë ka mbështetje të fortë politike nga të gjitha partitë dhe grupet etnike, si dhe mbështetje e fortë publike për anëtarësimin në NATO.
Share!
Lajme
Osmani në shënimin e 21 vjetorit të çlirimit të Republikë së Kosovës
Donacioni nga Republika e Estonisë si mbështetje për ballafaqim me pandeminë të shkaktuar nga COVID-19 arriti në vend.
Negociuesi Kryesor me BE-në, Osmani kërkoi konsensus shtetëror për negociata
OSMANI: COVID KOORDINUES NË FABRIKA DHE INSTITUCIONE PËR ZBATIM TË REKOMANDIMEVE DHE KOMUNIKIM TË LEHTËSUAR
Respiratorët e donuar nga Mbretëria e Norvegjisë arritën në vend
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.