BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Sot, Zëvendëskryeministri Ademi mori pjesë në takimin e Kryetarit të Qeverisë z. Emil Dimitriev me Eurokomisionerit për zgjerim dhe politikë fqinjësore, z. Johanes Han, e cila u zhvillua në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.
10:00, Thursday, February 09, 2017
Share!
Lajme
Takim pune Bujar Osmani Gjorgi Slamkov OSMANI: NEVOJITET QË GJITHA INSTITUCIONET DETYRIM I TË CILËVE JANË INTERESAT E QYTETARËVE TË JU PËRKUSHTOHEN REFORMAVE
Takim i Bujar Osmanit me përfaqësuesit e Fondacioneve Konrad Adenauer dhe Fredrih Ebert në Berlin OSMANI: KONRAD ADENAUER DHE FREDRIH EBERT MUND TË NDIHMOJNË PËR NDËRTIMIN E KONCENSUSIT PËR EUROINTEGRIMET
Bujar Osmani në takime të ndara me Andreas Gis dhe Kristof Bajer në Berlin OSMANI: MBËSHTETJA NGA GJERMANIA ËSHTË E RËNDËSISË SË VEÇANTË PËR MAQEDONINË DHE PRESIM E NJËJTA TË VAZHDOJË
Bujar Osmani Michael Roth në Berlin OSMANI: GJERMANIA - PARTNER STRATEGJIK I MAQEDONISË
Takim i Zëvendëskryeministrit Osmani me ambasadorë të vendeve të Ballkanit Perëndimor Osmani: Perspektivat Evropiane paraqesin interes të përbashkët që unifikojnë Ballkanin
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Sektorë
Njësi projektuese
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2017 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.