BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Donacion i automjeteve nga BE
13:27, Friday, February 10, 2017

Sot në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt manifestim me rastin e donacionit të automjeteve nga ana e Eurokomisionerit Johanes Han, si mbështetje për institucionet tona të cilat ishin të angazhuara në menaxhimin me krizën e migrantëve, të cilat janë furnizuar përmes fondeve të Bashkimit Evropian.

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Dr. Arbër Ademi në fjalën e tij theksoi se që nga fillimi i krizës së migrantëve Bashkimi Evropian dhe vendeta anëtare vazhdimisht kanë ndihmuar përpjekjet tona për parandalimin e lëvizjeve të paligjshme të migrantëve.  

Kriza na tregoi se ky rajon duhet që sa më shpejtë të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian dhe sistemit të tij të sigurimit, sepse përpjekjet e përbashkëta dhe bashkëpunimi janë përgjigje për të gjitha sfidat theksoi Ademi.

Në fund Zëvendëskryeministri Ademi shprehu falënderim për Delegacionin e BE-së për mbështetjen dhe ndihmën aktive gjatë planifikimit dhe realizimit të ndihmave të parapara për menaxhimin me pasojat nga kriza e migrantëve, dhe pritje se kjo qasje do të reflektohet edhe në masat tjera. 

Eurokomisioneri Han me këtë manifestim përmbylli vizitën e tij në Republikën e Maqedonisë.

Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.