BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Takim institucional BE me Ministrinë e Punëve të Brendshme
15:13, Friday, July 15, 2016

Aktivitetet që ndërmerren për realizimin e Reformave Urgjente Prioritare në fushën e kompetencave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, të cilat po ashtu lidhen me procesin e integrimit Evropian, si dhe statusi i projekteve relevante të financuara përmes Instrumentit të ndihmës para aderuese (IPA) ishin temat e takimit të sotëm të tretë me radhë koordinues të Zëvendëskryeministrit të Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane Dr. Arbër Ademi dhe Zëvendëskryeministrit të Qeverisë dhe Ministër i Punëve të Jashtme z. Nikola Poposki me Ministrin e Punëve të Brendshme z. Mitko Çavkov.

Gjatë takimit bashkëbiseduesit në veçanti iu referuan rekomandimeve për reforma në sistemin e ndjekjes së komunikimeve si dhe aktiviteteve të cilat ndërmerren për përforcimin e luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Takimi i sotëm është pjesë e ciklit BE Takime Institucionale, qëllimi i së cilit është të sigurohet koordinim plotësues të reformave në procesin e integrimit Evropian. Këtij takimi i paraprinë takime me Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratë publike dhe Ministrinë e Drejtësisë.

Share!
Lajme
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadoren kroate Tiganj
Takim i ZKQ Dimitrov me ambasadorin austriak Vucas
Zëvendëskryeministri Dimitrov në vizitë pune në presidencën gjermane të BE-së
Takimi i ZKQ Dimitrov me ambasadorin holandez Dirk Jan Kop
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimtrov sot realizoi një takim me euroambasadorin e sapo emëruar në vend, Dejvid Gir
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.