BALLINA | KONTAKT | МК | SQ | EN |
Lajme
Besimi – Lalakos: Eurointegrimet proces i rëndësishëm
13:26, Friday, April 05, 2013

Zëvendës Kryeministri i Qeverisë përgjegjës për çështje Evropiane Dr. Fatmir Besimi, sot takoi ambasadorin e Republikës së Greqisë në Shkup, SH.T. Haris Lalakos.

Qëllimi i takimit ishte të shkëmbehen mendime dhe të theksohen masat dhe aktivitetet e ndërmarra nga ana e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për procesin eurointegrues si dhe në pjesën e përmirësimit të marrëdhënieve të mira fqinjësore .

Zëvendës Kryeministri Besimi dhe ambasadori Lalakos në takim theksuan rëndësinë e progresit të Republikës së Maqedonisë në procesin eurointegrues dhe me qëllim të progresit të mëtutjeshëm në këtë process shprehën gatishmëri për thellim të bashkëpunimit të deritanishëm mes dy shteteve si dhe intensifikimi i tij përmes bashkëpunimit bilateral dhe bashkëpunimit në procesin eurointegrues.

Në takim zëvendës Kryeministri i Qeverisë Dr. Fatmir Besimi dhe ambasadori i Republikës së Greqise Haris Lalakos, shprehën gatishmëri për angazhim të mëtutjeshëm për thellimin e bashkëpunimit mes vendeve përmes realizimit të takimeve dhe kontakteve në të gjitha nivelet.

Share!
Lajme
Kumtesë rreth Regjistrimit të projekteve në përputhje me masat preventive për mbrojtje nga COVID-19
Masa preventive të SÇE-së për mbrojtje të të punësuarve nga COVID - 19
OSMANI: KEMI INTERES TË PËRBASHKËT TË SIGUROJMË PERSPEKTIVA EVROPIANE PËR GJITHË RAJONIN
OSMANI: REALIZOHET INICIATIVA E ITALISË PËR KTHIM TË SHPEJTË TË INTEGRIMEVE EURO- ATLANTIKE NË AGJENDËN E BE-së
OSMANI: MENDOJ QË KRYESIMI I KROACISË ME BE-në DO TË JETË HISTORIKE PËR NE
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.