BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: NDIHMË NË KOHË DHE MIRË E TARGETUAR
Osmani për vizitë në Shtabin e krizës në Strugë dhe takim me përfaqësuesit e bashkësive me të mëdha fetare të rajonit
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani mbajti pres-konferencë për shpërndarjen e ndihmës së huaj lidhur me ballafaqimin me KOVID 19
Video konferencë takim Osmani Danielson
Video konferencë takim Osmani Edshtadler
Arritën 12 respiratorë donacion i Bashkimit Evropian
Arriti ndihma kineze në aeroportin e Shkupit
Osmani, Shekerinska dhe Sugareski për vizitë në shtabin lokal të krizave në Prilep
Osmani në aeroportin e Shkupit priti një milion maska mbrojtëse nga Çekia
Osmani për vizitë në pikat e krizës e COVID-19
Osmani: Solidariteti është vlera më e rëndësishme evropiane të cilën duhet ta ruajmë edhe gjatë kohës së krizës
VARHEJ E INFORMOI OSMANIN SE BASHKIMI EVROPIAN LEJOI QASJE TË VENDIT NË FONDIN SOLIDAR EVROPIAN
OSMANI: SHTABET E KRIZAVE PËR BALLAFAQIM ME COVID 19 TË FORMOHEN NË NIVEL TË KOMUNITETEVE LOKALE
CEI - Thirrje e jashtëzakonshme për projekte për ballafaqim me krizën e COVID-19
Osmani: Jemi përkushtuar të sigurojmë mbështetje për parandalimin e COVID-19
Kumtesë rreth Regjistrimit të projekteve në përputhje me masat preventive për mbrojtje nga COVID-19
faqe: [ 1 ]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Konkurse
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Skrining
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2020 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.