BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
OSMANI DHE SALIJI MBLODHËN KREUN E GJYQËSORIT NË TAKIM PUNE LIDHUR ME PLAN 3-6-9
Tribunë në Sekretariatin për Çështje Evropiane-Zbatimi i Planit 3-6-9 OSMANI: pjesa e 73 masave të planit më janë realizuar
TAKIM OSMANI MAASIKAS: Jam i impresionuar nga përkushtimi i Qeverisë ta shfrytëzoj këtë moment. Tju përkushtohet reformave dhe shmangies së pengesave nga rruga drejt Unionit
Neve na nevojitet valorizim i përpjekjeve për proceset euro- integruese
PLANI 3-6-9 SOT PARA AMBASADORËVE TË VENDEVE ANËTARE TË BASHKIMIT EVROPIAN
Procesi i integrimit evropian është ç frenuar, Maqedonia është në rrugën e duhur
Takim Osmani Henda
PATËM MUAJ TË NGJESHUR DHE DINAMIK, FINALIZUAM PLANIN 3-6-9, KOHA ËSHTË TË FILLOJMË REALIZOJMË
Takim Osmani- Bejli: SHBA-ja ËSHTË PARTNERI MË TË RËNDËSISHËM I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, VEND- MBËSHTETËS DHE MIK
KROACIA KA INTERES PËR INTEGRIM MË TË SHPEJTË TË RAJONIT NË BE
GREQIA DUHET TË JETË FQINJI YNË, MIK DHE PARTNER NË PROCESIN EURO- INTEGRUES
MBËSHTETJA E FRANCËS NË PROCESIN E ZGJERIMIT TË BE-së ËSHTË IMPULS I RËNDËSISHËM PËR PROCESIN EURO- INTEGRUES TË RAJONIT
ZËVENDËSKRYEMINISTRI OSMANI NË DY TAKIME TË NDARA ME AMBASADORËT E POLONISË DHE TË SPANJËS
OSMANI NË TAKIM ME DANIELSON: PRESIM MBËSHTETJE PËR REFORMAT SI DHE HAPA KONKRETE NGA BE-ja PËR PROCESIN EUROINTEGRUES TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË
Takimi i 14 i Komitetit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe BE-së Bruksel, 29 qershor 2017
MAQEDONIA I MBETET E PËRKUSHTUAR AGJENDËS EVROPIANE
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8  [ 9 ]  10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Sektorë
Njësi projektuese
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.