BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Sot, Zëvendëskryeministri Ademi mori pjesë në takimin e Kryetarit të Qeverisë z. Emil Dimitriev me Eurokomisionerit për zgjerim dhe politikë fqinjësore, z. Johanes Han, e cila u zhvillua në hapësirat e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.
U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim mes NP Gazeta Zyrtare dhe Sekretariatit për Çështje Evropiane
Pjesëmarrja e Zëvendëskryeministrit Ademi në Konferencën rajonale Reformat aderuese për Ballkanin Perëndimor
Zëvendëskryeministri Ademi në takimin joformal të ministrave për çështje evropiane në Maltë
Zëvendëskryeministri Ademi realizoi takime bilaterale me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Çështje Evropiane të Republikës së Kroacisë, Davor Ivo Shtir dhe me Zëvendës Ministrin për Çështje Evropiane në Ministrinë e punëve të jashtme të Estonisë, Mati Masikas
Takim i Sekretares shtërore Blazheska me ambasadorin e Republikës së Francës Timonie
Taeks punëtori kushtuar zhvillimit politik për mbajtjen e strukturës nacionale të IPA-s
U realizua takimi i dytë teknikisht ( i dyti )i Komitetit Nacional të Investimeve
Sekretarja shtetërore Blazheska për vizitë pune ne SHBA me ftesë të Stejd Departmentit Amerikan
Takim koordinues për IPA fondet me Ambasadorin e Bashkimit Evropian, z. Samuel Zhbogar, në prezence të dy Zëvendëskryeministrave të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Arbër Ademi dhe z. Nikolla Poposki
Misioni TAEX takimi i parë për zhvillimin e mbajtjes së politikës nacionale të IPA strukturës
Prezantim për studentët e fakultetit filologjik Blazhe Koneski në temë: Hyrje në procesin e integrimit evropian dhe përgatitja e versionit nacional të së drejtës së Bashkimit Evropian
Takim i sekretares Shtetërore Blazheska me -kryesuesin e komitetit të përbashkët konsultativ Zhan Fransoa Istas
Takim i Zëvendëskryeministrit Ademi me Sekretarin e Përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Austrisë z. Linhart
faqe:  1   2   3   4   5   6   7  [ 8 ]  9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Sektorë
Njësi projektuese
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2017 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.