BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
U mbajt Samiti i Këshillit Evropian
U nënshkrua Marrëveshja për Implementimin e Bashkëpunimit Bilateral Maqedono-Gjerman
Zëvendëskryeministri Besimi në Dialogun Social-Ekonomik mes Republikës së Maqedonisë dhe Bashkimit Evropian
U mbajt Takimi koordinues i donatorëve
Besimi Mogerini takim zyrtar në Bruksel
Takim i zëvendëskryeministrit Besimi me zëvendëskryeministrin Miroslav Lajçak
Zëvendëskryeministri Besimi realizoi takim me Drejtorin në Drejtorinë për Zgjerim të Komisionit Evropian, z-nja Aleksandra Kas Granje
Takimi i Zëvendëskryeministrit Besimi me Raportuesin për Maqedoninë në Parlamentin Evropian, Ivo Vajgl
Takimi i parë zyrtar i Zëvendëskryeministrit Besimi me Eurokomesarin Han - Përshpejtim të integrimeve të BE-së, unitet politik dhe zhvillim ekonomik
Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë pune në Francë
Nënshkrim i Marrëveshjeve për financim të TAIB pjesa e 2-të - Projektet Infrastrukturore dhe Ndihmat IPARD nga Komponenta 5
Zëvendëskryeministri Besimi në mbledhjen e 12-të të Komitetit të Përzier Parlamentar Republika Maqedonisë dhe Bashkimi Evropian
Diskutim me Odat ekonomike rreth Raportit të Komisionit Evropian
Zëvendëskryeministrit Besimi takoi ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, Sh.E. Nils Ragnar Kamsvog
Besimi prezantoi IPA 2 para Komisionit për Çështje Evropiane në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë
Zëvendëskryeministri Besimi kishte fjalën e tij me rastin e shënimit të 10 vjetorit të Asociacionit Evropian të Biznesit
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33  [ 34 ]  35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.