BALLINA | KONTAKT | ╠╩ | SQ | EN |
Lajme
OSMANI: MBËSHTETJA DHE INVESTIMET NGA ANA E REPUBLIKËS POPULLORE KINEZE JANË TË MIRËSEARDHURA NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË
OSMANI: INTEGRIMI I BALLKANIT PERËNDIMOR NË BE ËSHTË INTERES I PËRBASHKËT
OSMANI: NA NAVOJITET PËRVOJA E ESTONISË PËR FORMIMIN E EKIPEVE NEGOCIUESE DHE STRUGTURËS NEGOCIUES
OSMANI: MARRËDHËNIET MES MAQEDONISË DHE KOSOVËS JANË SHEMBULL PËR FQINJËSI DHE MIQËSI TË MIRË
OSMANI: MBËSHTETJA PËR PROJEKTET E MËDHAJA INFRASTRUKTURORE DO TË THOTË MBËSHTETJE PËR PERSPEKTIVAT EVROPIANE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË
OSMANI: PRES FOKUSIM TË PLOTË TË ADMINISTRATËS NË IMPLEMENTIMIN E REFORMAVE NGA PLANI 3-6-9
OSMANI: KRIJOJMË PËRFITIME PËR GJENERATAT E ARDHSHME, JO PËR ZGJEDHJET E ARDHSHME
OSMANI: KYÇJA E SHOQËRISË CIVILE KA ROL TË RËNDËSISHËM PËR ARRITJEN E KONSENSUSIT TË GJERË SHOQËROR PËR PLANIN 3-6-9
Brifing i Bujar Osmanit në Sekretariatin për Çështje Evropiane në temë Plani 3-6-9+ OSMANI: KEMI NEVOJË PËR NJË KONSENSUS TË GJERË SHOQËROR PËR REFORMAT E PLANIT 3-6-9
Takim i Komesarit Johanes Han me Osmanin, Spasovskin, Saljiun dhe Mançevskin OSMANI: PLANI 3-6-9 ËSHTË I RRUMBULLAKËSUAR NË TËRËSI DHE REFLEKTON OBLIGIMIN PËR REFORMA TË MAQEDONISË
Takim Osmani ľ Ivanov OSMANI: ËSHTË I NEVOJSHËM KONSENSUS PËR REFORMAT PËR TA MBYLLUR ÇËSHTJEN E BE-SË DHE NATO-S NË VITIN 2018
Takimi Osmani ľKalavera në Bruksel OSMANI: PRES PËRMIRËSIM TË DUKSHËM TË SHFRYTËZIMIT TË MJETEVE IPA
OSMANI NË QENDRËN E POLITIKËS EVROPIANE NË BRUKSEL OSMANI: äIMPLEMENTIMI I PLANIT 3-6-9 DREJTON KAH NEGOCIATAT PËR ANËTARËSIMIN NË BEô
Osmani dhe Dimitrov takojnë Mogerinin në Bruksel OSMANI: PA MAQEDONINË NUK ËSHTË I MUNDUR PROCESI KREDIBËL I ZGJERIMIT TË BE-së
Osmani dhe Dimitrov në Bruksel në takim me Johanes Han OSMANI: NË 2018-ËN KEMI MUNDËSINË HISTORIKE QË PËRFUNDIMISHT TA MBYLLIM ÇËSHTJEN E BE-SË DHE NATO-S
Osmani dhe Dimitrov në Bruksel, në mëngjes pune me ministrat për punë të jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian OSMANI: PAS PËRFUNDIMIT TË ZGJEDHJEVE QEVERIA ËSHTË PLOTËSISHT E PËRKUSHTUAR NË REFORMAT
faqe:  1  [ 2 ]  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Sektorë
Njësi projektuese
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.