BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
U nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim mes Sekretariatit për Çështje Evropiane dhe Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës
Zëvendëskryeministri Besimi për vizitë në Ministrinë e Drejtësisë
Vizitë institucionale e Sekretariatit për Çështje Evropiane në Komisionin Shtetëror Zgjedhor
Takim i zëvendësministrit Besimi dhe ministrit Spasovski
Mbledhje për reformat në adminiatratë dhe media
U mbajtë konfernca në temë "Koordinimi dhe menaxhimi I programit për bashkëpunimin ndërkufitar të BE-së: praktikat e mira nga eksperienca franceze"
" Yjet e BE-së" debatë në temën "Edukimi dhe rinia në vendin tonë ose jashtë vendit."
E mbajtur Konfernca Rajonale Migrimi në rrugën ballaknike -koordinimi i donatorëve dhe sfidat humanitare nën organizim te Sekretariat për çështje Evropiane dhe Këshillin për bashkëpinim Rajonal
Besimi: Bullgarinë e shikojmë si partnere dhe mike jashtëzakonisht të rëndësishme
Zëvendëskryeministri përgjegjës për çështje Evropiane Besimi, realizoi takim me ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian
Ejani të ndërtojmë përsëri dhe më mirë,së bashku! Fillon programi i BE-së për riparim të dëmeve nga vërshimet
Me rastin e ditës për të drejtat e njriut Zëvendëskryeministri Besimi kishte fjalen e tij në konferencën ndërkombëtare në temë "LIria dhe privatësia ne Internet "
U mbajtë NPPA seminari i revizionit 10 i NPPA
Pjesëmarrja e sekretares shtetërore, Ana Bllazheska në konferencën rajonale: "Rezultatet në shfrytëzimin e mbështetjes paraqasëse të BE IPA 2007-2013"
U mbajt takimi i dytë i Komitetit Nacional për Investime
Fjala e Zëvendëskryeministrit Besimi në komitetin e Parlamentit të përzier Republika e Maqedonisë dhe Bashkimi Evropian
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18  [ 19 ]  20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Sektorë
Njësi projektuese
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.