BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
TAKIM OSMANI MAASIKAS: Jam i impresionuar nga përkushtimi i Qeverisë ta shfrytëzoj këtë moment. Tju përkushtohet reformave dhe shmangies së pengesave nga rruga drejt Unionit
Neve na nevojitet valorizim i përpjekjeve për proceset euro- integruese
PLANI 3-6-9 SOT PARA AMBASADORËVE TË VENDEVE ANËTARE TË BASHKIMIT EVROPIAN
Procesi i integrimit evropian është ç frenuar, Maqedonia është në rrugën e duhur
Takim Osmani Henda
PATËM MUAJ TË NGJESHUR DHE DINAMIK, FINALIZUAM PLANIN 3-6-9, KOHA ËSHTË TË FILLOJMË REALIZOJMË
Takim Osmani- Bejli: SHBA-ja ËSHTË PARTNERI MË TË RËNDËSISHËM I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, VEND- MBËSHTETËS DHE MIK
KROACIA KA INTERES PËR INTEGRIM MË TË SHPEJTË TË RAJONIT NË BE
GREQIA DUHET TË JETË FQINJI YNË, MIK DHE PARTNER NË PROCESIN EURO- INTEGRUES
MBËSHTETJA E FRANCËS NË PROCESIN E ZGJERIMIT TË BE-së ËSHTË IMPULS I RËNDËSISHËM PËR PROCESIN EURO- INTEGRUES TË RAJONIT
ZËVENDËSKRYEMINISTRI OSMANI NË DY TAKIME TË NDARA ME AMBASADORËT E POLONISË DHE TË SPANJËS
OSMANI NË TAKIM ME DANIELSON: PRESIM MBËSHTETJE PËR REFORMAT SI DHE HAPA KONKRETE NGA BE-ja PËR PROCESIN EUROINTEGRUES TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË
Takimi i 14 i Komitetit për Stabilizim dhe Asociim mes Republikës së Maqedonisë dhe BE-së Bruksel, 29 qershor 2017
MAQEDONIA I MBETET E PËRKUSHTUAR AGJENDËS EVROPIANE
Takimi Osmani - Plomp: Holanda ka qenë gjithmonë një nga mbështetësit më të sinqertë të Republikës së Maqedonisë
Konsultime tematike me përfaqësues të shoqatave civile Integrimi në BE duhet të na bashkojë të gjithë
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  [ 15 ]  16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.