BALLINA | KONTAKT | | SQ | EN |
Lajme
Takimi Osmani Zulueta: Qeveria do ti adresojë vërejtjet kyqe dhe rekomandimet e OSBE/ ODIHR para zgjedhjeve lokale
Takim Osmani Memeti: është e duhur që Qeveria dhe Avokati i popullit ta rinovojnë komunikimin dhe ta fuqizojnë besimin e ndërsjellë
Takim Osmani- Garet: Maqedonia edhe në të ardhmen do të mund të llogarisë në mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për aspiratat e veta evropiane dhe euro-atlantike
Takim Osmani - Donçev: Presim nga Bulgaria që të jetë promotori më i rëndësishëm i proceseve euroatlantike të Maqedonisë brenda Unionit
Takim Osmani Bezak: Maqedonia nuk ka alternativë tjetër
Takimi Osmani- Suomalainen: Reforma zgjedhore mbetet ndër nga prioritetet kyçe të Qeverisë
Takimi Osmani - Romeo: koha e humbur duhet të kompensohet
Osmani Ambasadorit Timonie: është e rëndësishme të hiqet kushtëzimi i rekomandimit
Takim i Zëvendëskryeministrit Osmani me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Presidentin e Këshillit Evropian Donald Tusk
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Eurokomesarin për politikë fqinjësore dhe negociata për zgjerim Johanes Han
Zëvendëskryeministri Bujar Osmani në takim me Përfaqësuesen e lartë për politikë të jashtme dhe të sigurisë së BE-së Federika Mogerini
Sot, së bashku me Kryetarin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev, Zëvendëskryeministri Bujar Osmani realizoi takim me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së
Osmani Reka: Bashkëpunimi i përforcuar rajonal është kyç për aderimin e Ballkanit Perëndimor në BE
Osmani: Tani është momenti, EU agjenda top prioritet Takim i zëvendëskryeministrit për çështje evropiane Bujar Osmani me ambasadoren e Austrisë, Renate Kobler
Takim i parë zyrtar i Zëvendëskryeministrit për çështje evropiane Bujar Osmani, me ambasadorin e BE-së Samuel Zhbogar
faqe:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13  [ 14 ]  15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45 
   
Procesi i përkthimit
Përgjithshëm
Dokumente më të rëndësishme
Baza të dhënash
Trajnime
Qendra për Trajnim e SÇE
Bursa
Bashkëpunime
Komunikimi me publikun
Sondazhet per opinionin publik IRI
Kampanja
Sondazhet per opinionin publik
LISTA E INFORMACIONIT ME KARAKTER PUBLIK
Konkurse për punësime
Dokumente
Baza e të dhënave
Qasje e lirë tek informatat
Regjistri i dokumenteve
Regjistrimi i projekteve
E-furnizime
Lajme

Rreth nesh
Zëvendës Kryeministër për Çështje Evropiane
Sekretar Shtetëror
Këshilltarë Shtetëror
Organizimi
Sistemi për udhëheqje me procesin e aderimit në BE
Njësi projektuese
Sektorë
Negociatat
Kronologji
Procesi i aderimit drejt BE-së
Negociatat
NPAA
Marrëveshja për stabilizim dhe asociim (MSA)
Kampanja
EU / IPA Proekte të suksesshme
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Projektet
Ndihma e para aderimit
IPA 2007 - 2013
IPA 2014 - 2020
IPA projektet
Ndihmë tjetër e huaj
Programe të Unionit
Programi ORIO
Twinning
2018 © Sekretariati për çështje evropiane
All rights reserved.