ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |

ALПријава за учество во дискусии и дебати организирани од Секретаријатот за европски прашања

Објавен: понеделник, 14 септември 2015 / 15:04

Точен назив на организацијата


Фондација Отворено општество - Македонија

Област/и (поглавје/а) во кое е активна организацијата


Демократија и владеење на правото Човекови права и заштита на малцинствата Регионални прашања и меѓународни обврски Постоење на функционална пазарна економија Способност за справување со притисокот од конкуренцијата и пазарните сили во рамки на ЕУ Слободно движење на стоки Слободно движење на работници Право на основање и слобода на давање услуги Слободно движење на капитал Политика на конкуренција Финансиски услуги Јавни набавки Информатичко општество и медиуми Европска монетарна унија Статистика Социјална политика и вработување Претпријатија и индустриска политика Трансевропски мрежи Регионална политика и координација на структурни инструменти Правосудство и фундаментални права Правда, слобода и безбедност Наука и истражување Образование, култура и млади Животна средина и климатски промени Заштита на потрошувачите и јавно здравје Царинска унија Надворешни односи Надворешна безбедносна и одбранбена политика Финансиска контрола Финансиски и буџетски одредби Реформа на јавната администрација Јакнење на административните капацитети за пристапување во ЕУ Подготовка на македонската верзија на Аcquis Информирање и комуникација со јавноста

Адреса на седиштето


Бул. Јане Сандански 111, п. фах 378, 1000 Скопје

Генерички е-маил и телефон на организацијата


fosm@fosm.mk; 2477 155

Веб страница


www.fosm.mk

Одговорно лице/Лице за контакт


Фани Каранфилова-Пановска, Извршна директорка / Лице за контакт: Надица Стамболџиоска

Е-маил на лице кое го покрива поглавјето


 
|Биографија |Интервјуа |Говори |Галерии |
YouTube RSS
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања

Страницата се надградува! (кликнете овде за старата верзија на страницата)