ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |

ALПријава за учество во дискусии и дебати организирани од Секретаријатот за европски прашања

Објавен: вторник, 29 јануари 2019 / 13:13

Точен назив на организацијата


Фондација Отворено општество - Македонија

Област/и (поглавје/а) во кое е активна организацијата


Правосудство и фундаментални права; Правда, слобода и безбедност; Јавни набавки; Наука и истражување; Образование и култура; Социјална политика и вработување; Информатичко општество и медиуми; Заштита на потрошувачите и здравствена заштита; Регионална политика и координација на структурните инструменти и Институции

Адреса на седиштето


бул. „Јане Сандански“ 111 п.фах 378 1000 Скопје

Генерички е-маил и телефон на организацијата


fosm@fosm.mk 022 44 44 88, 022 47 71 19

Веб страница


www.fosm.mk

Одговорно лице/Лице за контакт


Кире Миловски

Е-маил на лице кое го покрива поглавјето


kire.milovski@fosm.mk
 
|Биографија |Интервјуа |Говори |Галерии |
YouTube RSS
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања

Страницата се надградува! (кликнете овде за старата верзија на страницата)