ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |

ALПријава за учество во дискусии и дебати организирани од Секретаријатот за европски прашања

Објавен: четврток, 20 септември 2018 / 09:54

Точен назив на организацијата


Здружение на граѓани Југоисток Плус

Област/и (поглавје/а) во кое е активна организацијата


1.3 Регионални прашања и меѓународни обврски 3.10 Информатичко општество и медиуми 3.11 Земјоделство и рурален развој 3.13 Рибарство 3.15 Енергетика 3.21 Трансевропски мрежи 3.24 Правда, слобода и безбедност 3.26 Образование, култура и млади 3.27 Животна средина и климатски промени 3.28 Заштита на потрошувачите и јавно здравје 3.30 Надворешни односи VI. Информирање и комуникација со јавноста 5.Конкурентост и иновации 6.Образование, вработување и социјална политика, 7.Земјоделство и рурален развој и 8.Регионална политика и територијална соработка

Адреса на седиштето


Богданци

Генерички е-маил и телефон на организацијата


gjorgjimkd@gmail.com 071826588

Веб страница


: jugoistokplus.org

Одговорно лице/Лице за контакт


Ѓорѓи Станковски

Е-маил на лице кое го покрива поглавјето


 
|Биографија |Интервјуа |Говори |Галерии |
YouTube RSS
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања

Страницата се надградува! (кликнете овде за старата верзија на страницата)