ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
EU stars
Прва дебата од циклусот ЕУ Ѕвезди на тема "Образованието и младите во нашата земја или во странство"
10:38, петок, 18 декември 2015

 Денес, 18 декември (петок) со почеток од 13.00 часот, во организација на Секретаријатот за европски прашања, во просториите на Универзитетот на Југоисточна Европа- Скопје ќе се одржи првата дебата од циклусот „ЕУ Ѕвезди” на тема: "Образованието и младите во нашата земја или во странство", како дел од Кампањата Младите за ЕУ.


Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија задолжен за европски прашања д-р Фатмир Бесими ќе има воведно обраќање, додека на дебатата учество ќе земат студентите од Универзитетот.

Сподели ја содржината!
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.