ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
ИПА проекти
''Воведување на вкрстена сообразност во директните плаќања во земјоделството во Република Македонија ''
15:01, четврток, 19 ноември 2015

Финансиран од: Европска Унија и национално кофинансирање; ИПА 2009

Цел на проектот: Постепено воведување навкрстена усогласеност во директните
плаќања.

Вкупна вредност: 950.000 евра

Времетраење: септември 2014 г.-декември 2015 г.

Имплементирано од: Конзорциум од двеземји членки на ЕУ- Германија и Италија;

Клучни корисници на проектот се: Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и рурален развој

Сподели ја содржината!
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
2019 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.