ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
EU talks
ЕДНАКВОСТ ПОМЕЃУ МАЖИТЕ И ЖЕНИТЕ, ПЕРСПЕКТИВИ И ПРЕДИЗВИЦИ
12:27, вторник, 14 април 2015

Датум: 17 април (петок)

Времетраење:10.00 - 12.00ч.

Домакин:Заменик претседател на Владата на Република Македонија д-р Фатмир Бесими со вклучесност и стручни претставници од Секретаријатот за европски прашања.

Учесници:претставници на граѓанскиот сектор, претставник на ЗЕЛС, претставнички на Собраниската Комисијата за еднакви можности, стручни претставници на Министерството за труд и социјална политика, Министерството за одбрана и други.

Локација: Во просториите на Секретаријатот за европски прашања

На дебатата ќе гостува г-ѓа Ана Заборска, долгогодишен член на Европскиот Парламент и член на Комитетот за женски права и полова еднаквост, од групата на Европската народна партија, која ќе даде свое видување во поглед на спроведувањето на Европската мапа за родова еднаквост.

 

 

Сподели ја содржината!
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
   
Процес на преведување
Поважни документи
Бази на податоци
Општо
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Скрининг
Кампањи
Youth for EU
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.