ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
EU in Macedonia
ЕУ во Македонија Дестинација Шпанија-спорт
ЕУ во Македонија - Кафе пауза со француската амбасада
Европската Унија во Македонија - Кафе пауза со Австриска амбасада
Европската Унија во Македонија - Кафе пауза со Италијанската амбасада
ЕУ ВО МАКЕДОНИЈА

Со цел промовирање и приближување на вредностите на ЕУ и нејзините земји членки до граѓаните на Република Македонија, Секретаријатот за европски прашања во соработка со амбасадите на земјите членки на Европската Унија во Република Македонија организира настан за секоја земја поединечно.

Проектот "Европската унија во Република Македонија" е дел од ЕУ Агендата 2014 и 2015 на Секретаријатот за европски прашања.

Станува збор за неформален настан каде што младинските организации, граѓаните, вработените во СЕП амбасадорите на земјите членки на ЕУ, претставниците на медиумите, имаат можност да се дружат со амбасадорите на земјите членки на Европската Унија во Република Македонија.
 

страница: [ 1 ]
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.