ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Најави
The European coronavirus response team

Оглас за ангажирање правен експерт во рамки на проектот Нордиска поддршка
Јавен повик за доделување на грантови за граѓански организации и медиуми - Нордиска поддршка
Отворен е Првиот повик за проектни предлози во рамки на ИПА 2 Програмата за преку – гранична соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Србија 2016 – 2020.
ИЗВЕШТАЈ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА
СКРИНИНГ
CEPF Med: Call for Letters of Inquiry Call for Letters of Inquiry On behalf of the Critical Ecosystem Partnership Fund we announce a new Call for Letters of Inquiry for large grants for the Mediterranean Basin Biodiversity Hotspot. · Criteria: Projects must address issues in either Strategic Direction 1 (conservation in coastal areas) or Strategic Direction 4 (conservation of plants). · Eligible countries: Albania, Cabo Verde, Jordan, Lebanon, Libya, FYR Macedonia, Montenegro, Morocco and Tunisia. · Budget: Project budgets must be between US $20,000 and US $250,000. · CLOSING DATE: Wednesday 14th February 2018 (midnight GMT) Please refer to the request for Letters of Inquiry here, which describes all required deliverables and detailed instructions on how to submit a Letter of Inquiry. Best wishes The Regional Implementation Team
„MATRA ПРОГРАМА ЗА ОБУКИ ПО ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО“
Видео материјали промоција на програмата на ИПА фондовите
Видео материјали промоција на програмата Еразмус+.
Повик и упатство за аплицирање за средства од Механизмот за поддршка на Европските интеграции
Јапонска грант помош од висина од 302.020 евра за пет проекти за Македонија
10 Golden Rules to ensure visibility of EU funding
Единствен список на проекти кој произлегува од секторски списоци на проекти, направени врз основа на Програмата на Владата на Република Македонија 2014 – 2018 година
страница: [ 1 ]
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.