ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
ИПА 2007 - 2013
TAIEX
WBIF
EDIF
JASPERS
Список на финансирани проекти
Оперативна програма
Објавени повици за проектни предлози - PzPP
СВС Програма со Албанија
Финансиски спогодби
Пакет Проектни Фишеа
2012-2013
2010-2011
2007-2009
PRAG
Прирачници и други документи
Стратешка кохерентна рамка за III-та и IV-та компонента
MIPD повеќе-кориснички
MIPD национален
MIFF
Регулатива
страница:  1  [ 2 ]  3 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.