ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Француски експерти ќе ги обучуваат македонските државни службеници за начинот на водењето на преговорите за членство во Европската унија
Бесими – Лалакос: Евроинтеграциите важен процес
Бесими – Бенце: Соработка и поддршка за процесот на пристапување на Македонија во Европската Унија
Средба на заменик-претседателот Бесими со Генералниот Директор за Европска Соработка на Холандското МНР, Роберт Де Грот
Добри меѓуетнички односи и фер и демократски избори рефлектирани во Пролетниот извештај на Европската Комисија
Бесими – Чејку: Евроинтеграциите, заеднички приоритет на двете држави
Средби на ЗПВРМ Фатмир Бесими со УНДП и Светска Банка – зајакнување на соработката со меѓународните институции во агендата за европски интеграции
Бесими - Лазарато: Најавена проширување на соработката со Швајцарија во нови сектори и нови проекти
Средба на Заменик претседателот на Владата за Европски прашања д-р Фатмир Бесими со Амбасадорот на Германија Н.Е Гудрун Штајнакер
Започнување на подготовките за ИПА 2 (2014-2020)
Одржана триесет и втората седница на РКЕИ
Заменик-претседателот Бесими на Меѓународна конференција за судски реформи и Извештајот за Напредок за 2012 на Европската Комисија за Македонија
Средба на Заменик Претседателот на Владата д-р Фатмир Бесими со амбасадорот на Република Франција Н.Е Лоренс Оер
Посета на Заменик Претседателот Бесими на Европската Комисија и Европскиот Парламент во Брисел
Заменик Претседателот Бесими на прва средба со амбасадорите на земјите членки на ЕУ во РМ
Проект од СР Германија за поддршка на Секретаријатот за Европски прашања
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57  [ 58 ]  59 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.