ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Претставена НПАА пред невладиниот сектор
Бесими и Орав на заедничка ИПА прес конференција
Вицепремиерот Бесими потпиша Меморандум за соработка со универзитетите од РМ
Презентиран деловникот за работа на Работната група 23 Правосудство и фундаментални права
Шпанија е поддржувач на евроинтеграцијата на Македонија и на проширувањето на ЕУ во Западен Балкан
Вицепремиерот Бесими и министерот Беџети разговараа за реформите во областа на правдата и правосудството
Работна средба за ИПА 2 Компонента за прекугранична соработка помеѓу вицепремиерот Бесими и министерот за локална самоуправа Тахир Хани
ЕУ агенда: Членството во ЕУ останува стратешки приоритет и годинава
Македонија со Пристапниот Дијалог на Високо Ниво продолжува посветено кон стратегиската цел - интеграција во ЕУ
Бесими на средба со амбасадорите на земјите членки на ЕУ: Продолжуваме со ЕУ агенда
Бесими на работна посета на Брисел
Членството во Европската Унија - зближувачки приоритет на сите граѓани на Република Македонија
Бесими: Со промоција на Европските вредности, да ја градиме Европската Македонија а со тоа да бидеме дел од Европска Унија
Бесими на посета на Република Словенија: Отворена и цврста поддршка на Словенија за Македонија пред Советот на ЕУ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54  [ 55 ]  56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.