ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Државниот секретар Андоновски на Меѓународна конференција за развојна помош во Братислава
Голем одзив од страна на граѓанските организации на поканата за соработка на ЗПВРМ Бесими
Средба Бесими – Бароница Д’Соуза: Британија силно ја поддржува европската интеграција на Република Македонија
Средба Бесими – Европарламентарци: Во очекување на позитивен извештај за Република Македонија
Посета на Заменик Претседателот Бесими на Република Италија: Поддршка од Италија за европската интеграција на Република Македонија
Поддршка од Италија за европската интеграција на Република Македонија
Средба на Заменик Претседателот Бесими со делегација амбасадори на ОБСЕ
Официјална посета на заменик претседателот Бесими на Република Литванија
Средба Бесими – Давитковски: Извештајот е позитивен чекор а имплементацијата важна за Евро-интеграциите
Официјална посета на Заменик Претседателот Бесими на Република Хрватска
Втор Форум со поранешните вицепремиери задолжени за европски прашања во организација на Бесими
Заменик Претседателот Бесими на “ЕУ - ИПА Институционална координација”
Обележување на Меѓународниот ден на младите, 12 Август
Бесими: Поголема вклученост на младите во градење на Европска Македонија
Бесими на десеттиот состанок на Советот за Стабилизација и Асоцијација меѓу Република Македонија и ЕУ
Посета на Заменик Претседателот Бесими во агенцијата за финансиска поддршка во земјоделство и рурален развој
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52  [ 53 ]  54   55   56   57 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.