ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Посета на претставници од Министерството за европска интеграција на Република Косово: подготовка на национална верзија на acquis
Нови програми на Унијата, нови можности за Македонија
Промовиран националниот стратешки документ за ИПА II
Основана ЕУ/ИПА комуникациска мрежа
Презентација на Програми на Унијата и на стипендиите “Габриела Коневска Трајковска“
Обраќање на вицепремиерот Бесими по повод денот на Обединетите нации
Одржана триесет и четвртата седница на РКЕИ
Средба со претставници на медиумските здруженија и организации
Одржана дискусија со Невладиниот сектор
Одржана дискусија за Извештајот на Европската комисија од домен на судството
test
Вицепремиерот Бесими оствари средби со амбасадорот на Финска и Ирска
Вицепремиерот Бесими се обрати на заедничката седница на Националниот совет за евроинтеграции во Собрание, по повод Извештајот од ЕК за напредокот на Република Македонија за 2014 година
Дискусија со академската заедница за Извештајот на Европската комисија
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49  [ 50 ]  51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.