ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Средба на вицепремиерот Бесими со вицепремиерот Мирослав Лајчак
Вицепремиерот Бесими оствари средба со директорот во Директоратот за проширување на Европската Комисија, Александра Кас Грање
Средба на вицепремиерот Бесими со известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл
Прва официјална средба на Вицепремиерот Бесими со Еврокомесарот Хан - Забрзување на ЕУ интеграциите, политичко единство и економски развој
Вицепремиерот Бесими во посета на Франција
Потпишување на Спогодбите за финансирање на ТАИБ дел 2 - Инфраструктурни проекти и ИПАРД помошта од Компонента 5
Вицепремиерот Бесими на 12-от состанок на Мешовит парламентарен комитет - Република Македонија и Европската Унија
Дискусија за Извештајот од Европската комисија со Стопанските комори
Средба на вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Кралството Норвешка, Н.Е Нилс Рагнар Камсвог
Бесими ја презентираше ИПА 2 пред Комисијата за европски прашања во Собранието на Република Македонија
Обраќање на Вицепремиерот Бесими по повод одбележувањето на 10 годишнината на Европската бизнис асоцијација
Обраќање на Бесими на шестиот Работен состанок за инклузија на Роми и Роми бегалци
Бесими:Во ЕУ Агендата не се работи за тоа дали сме лево или десно политички ориентирани туку за тоа дали работиме во насока на нашата европска иднина или се враќаме назад
Средба на вицепремиерот Бесими со новиот амбасадор на Кралството Шпанија, Н.Е Рамон Абароа Каранза
Европската Унија во Македонија - Кафе пауза со Италијанската амбасада
Еврокодови за поголема конкурентност на градежните компании
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48  [ 49 ]  50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.