ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Бесими во работна посета на Велика Британија: Забрзување на европската интеграција за Западен Балкан
Република Франција со благодарност за поддршката и солидарноста изразена од Република Македонија
Одржан Самитот на Европскиот Совет
Потпишан Договор за имплементација на македонско-германската билатерална соработка
Обраќање на вицепремиерот Бесими на социјално-економскиот дијалог меѓу Република Македонија и Европската Унија
Одржана Донаторска координативна средба
Бесими – Могерини официјална средба во Брисел
Средба на вицепремиерот Бесими со вицепремиерот Мирослав Лајчак
Вицепремиерот Бесими оствари средба со директорот во Директоратот за проширување на Европската Комисија, Александра Кас Грање
Средба на вицепремиерот Бесими со известувачот за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл
Прва официјална средба на Вицепремиерот Бесими со Еврокомесарот Хан - Забрзување на ЕУ интеграциите, политичко единство и економски развој
Вицепремиерот Бесими во посета на Франција
Потпишување на Спогодбите за финансирање на ТАИБ дел 2 - Инфраструктурни проекти и ИПАРД помошта од Компонента 5
Вицепремиерот Бесими на 12-от состанок на Мешовит парламентарен комитет - Република Македонија и Европската Унија
Дискусија за Извештајот од Европската комисија со Стопанските комори
Средба на вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Кралството Норвешка, Н.Е Нилс Рагнар Камсвог
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45  [ 46 ]  47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.